Puisi Boso Jowo : SEPI

SEPI

iki sepine sopo?
kathik ono sepi sepo....
langit peteng kagubeng dening mendung....
tanpa angin tanpa wicara...
tanpa lagon tanpa gending...
yen sliramu isih rumongso tresno
gunemu bakal dak anti...
nadyan getir rasaning ati....
sepi....
iki sepine sopo
kathik ono sepi sepo...

Puisi Boso Jowo : SEPI
Senja di Tanggul Lumpur Lapindo : ‎23 ‎Januari ‎2011, ‏‎16:11:34

Sundul

Artikel Terkait



Comments
1 Comments

1 komentar:

PAK DONI DI MALAYSIA said...
This comment has been removed by a blog administrator.